dijous, 3 d’abril del 2008

INOBLIDABLE!!

Si, açò és un comiat...

El nostre pas per ací ha sigut una experiència molt positiva que a més de donar-nos una espenta al món laboral ens ha plenat com a persones.
Ens hem lliberat de molts estereotips i hem conegut gent excepcional. Estem molt contentes amb el tracte que hem rebut per part d'alumnes, professors, directius i més treballadors del centre.

Mai oblidarem moments com: les hores de mediació amb Sandra, Laura i Abel(3r C); els nostres pinets com a locutores; les visites de classe per classe tallant els profes; les divertides benvingudes per part dels alumnes de 2n B; les sessions de cinema amb 2n E; les nostres primeres Jornades Culturals; la gran festa de Nadal... tants i tants moments que ompliriem la fulla.

Haveu fet que la nostra última semana siga la millor de totes.
Gràcies als alumnes de 2n E i Emili per la "festa sorpresa".
Gràcies a Marta per ser com és.
Gràcies a tots els professors que han col·laborat amb nosaltres (en especial a Félix A., A.M Lozano, F.Ludenya, M.Fortea, Floreal, Marian, A.Pechobierto,... i molts més).
Gràcies a tot el personal com són el de neteja, Félix i Mar, secretàries i conserges.
Gràcies a tots!!

Balma i Almu
(Integradores Socials)

1 comentari:

Marta ha dit...

Moltes gràcies també a vosaltres per haver-vos decidit a treballar amb nosaltres. Us desitgem tota la sort del món i, ja sabeu, el Politècnic és ara la vostra segona casa!